Sales & Resource Coördinator

Omschrijving

Emeritor is gespecialiseerd in het structureel verbeteren en professionaliseren van de inkoopfunctie in zowel bedrijfsleven, binnen de zorg als bij publieke instellingen. Wij doen dit met organisatiebrede inkoopverbeterprogramma's en specifieke inkoopprojecten. Emeritor is voor het hoofdkantoor in Nieuwkoop per direct op zoek naar een energieke, zelfstandige en resultaatgerichte:


Sales & Resource Coördinator


De uitdaging

Werken als Sales & Resource Coördinator betekent deel uitmaken van het Resource Support Team. Jij bent de verbindende factor tussen vraag en aanbod en wordt intern gezien als de persoon die iedereen bij elkaar brengt. Samen met het team zorg je voor een optimale bezetting op de diverse projecten. Doordat je een goed beeld hebt van de projecten, opdrachten, werkdruk en benodigde kwalificaties en competenties van de collega’s zorg je voor de perfecte match tussen de opdrachten en de kandidaten.


Wat ga je nog meer doen? 

Je bent verantwoordelijk voor ondersteuning rondom de verkoopactiviteiten van de Emeritor dienstverlening en het realiseren van toenemende groei van klanten. Dat doe je bijvoorbeeld door het in kaart brengen van prospects, maken van klantafspraken t.b.v. sales, en een goede aftersales. Tevens zorg je voor het opstellen van offertes, een juiste communicatie en administratieve afhandeling van opdrachten en zorgt voor een juiste match tussen opdrachtgever en onze collega’s.

Samen met het team ondersteun je de Businessline Directeuren bij de dagelijkse verantwoordelijkheden en pak je zaken proactief op zodat zij alle activiteiten goed, tijdig en volledig kunnen uitvoeren. De ideale kandidaat kan goed samenwerken, heeft een goed begrip van de groot zakelijke en/of publieke markt waarin Emeritor opereert. Bovendien begrijp je de organisatiestructuur van onze klanten en prospects, kun je complexe vraagstukken begrijpen en verbanden leggen tussen deze vraagstukken en de dienstverlening van Emeritor. Je bent accuraat, stress bestendig, beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, bent snel van begrip, weet van aanpakken en hebt er plezier in om zaken tot in de puntjes te regelen.


Als een echt goed werkgever bieden we jou:

 • Enthousiaste, fijne en gemotiveerde collega's die graag met jou willen samenwerken in een informele werksfeer
 • Een werkomgeving met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen & trainingen
 • Regelmatig “social events” met uiteenlopende thema’s (business, education & fun)
 • Een functie met veel zelfstandigheid en eigen inbreng
 • Telefoon en laptop
 • Reiskostenvergoeding
 • Bedrijfsfitness regeling

Vereisten

 Je herkent jezelf in de volgende competenties: 

commercieel, communicatief, accuraat, stressbestendig, flexibel en klantgericht en humor.


En je brengt mee:

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Een gezonde dosis humor en een goed relativerend vermogen
 • Kennis van Microsoft Office is een vereiste /AFAS CRM is een pré
 • Ervaring in de zakelijke dienstverlening

Herken jij jezelf in het hierboven omschreven profiel?

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel je Lenneke van der Heijden via 0172-525252.