Junior Europees Aanbesteder

Omschrijving

De uitdaging

Als Junior Europees Aanbesteder bij Emeritor werk je aan interessante uiteenlopende inkoopprojecten samen met enthousiaste en gemotiveerde collega’s, die veel kennis en kunde hebben van inkoop.Vanuit Emeritor ga je in combinatie met een ervaren Senior Europees Aanbesteder uitdagende klantopdrachten uitvoeren, waarbij je steeds meer zelf gaat doen. Je krijgt training op het gebied van de regelgeving en de toepassing hiervan. Op deze manier groei je door zodat je zelfstandig Europese aanbestedingen kunt begeleiden. 

Wij geven je de ruimte om je te specialiseren op jouw interessegebied en opgeleid te worden binnen het inkoopvak. Als jong talent bij Emeritor werk je intensief aan je ontwikkeling om je kennis en vaardigheden naar een hoger niveau te brengen. Met de juiste ondersteuning en ontwikkeling binnen Emeritor groei je door.

Als beginnend aanbesteding adviseur ben je nieuwsgierig en vraag je je continue af: hoe kan ik zoveel mogelijk ervaring opdoen in verschillende projecten en waar liggen mijn talenten? Misschien heb je al wat ervaring opgedaan bij het ondersteunen van Europese aanbestedingen en dit specialisme wil je graag verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Hoe ziet een werkdag eruit?

Bij Emeritor werken betekent nooit een dag hetzelfde! Start je samen met je collega een nieuw project op? Of staat er vandaag een training op het programma van de Emeritor Academie of een intervisiesessie met alle jonge talenten? Bij Emeritor werken betekent deel uitmaken van een hecht team van bevlogen (aanbesteding) adviseurs. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers in de publieke sector binnen de Rijksoverheid, ministeries en gemeenten, waarbij je werkt aan een duidelijk groeipad. Steeds weer al je kennis en ervaring op de juiste manier toepassen in een specifieke klantsituatie, en sparren over de complexere gevallen met je collega aanbesteding adviseurs- en juristen. 


De organisatie:

Emeritor is een inkoop dienstverlener met ongeveer 80 enthousiaste vakidioten met passie voor het inkoopvak. Wij bieden een sterk inhoudelijke werkomgeving met een grote diversiteit aan uitdagende opdrachten. Onze opdrachten liggen verspreid door het hele land waarbij Nieuwkoop onze thuishaven is. Hier ontmoet je je collega's en werk je aan interne projecten. In de praktijk ben je soms wel alleen aan het werk, maar zo voelt het niet. Collega’s zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken. Je doet in een razend tempo heel veel ervaring op en met aandacht voor de ontwikkeling van jouw talent en kwaliteiten bouw je een dijk van een cv op waar je de rest van je (werkzame) leven veel profijt van gaat hebben. Ben je op zoek naar een platte organisatie met een informele sfeer waar je je eigen ideeën kunt inbrengen en deze vaak ook zelf mag uitvoeren? En ben jij een doener en wil je niet alleen oplossingen bedenken voor klanten, maar deze ook echt doorvoeren in de praktijk? Dan past Emeritor zeker bij jou! 


Als een echt goed werkgever bieden we jou:

  • Een uitdagende functie binnen een sterk groeiende, innovatieve onderneming met een open bedrijfscultuur waar je je direct thuis voelt;
  • Uitdagend werk bij organisaties in de publieke sector;
  • Interne meetings en trainingen bij de Emeritor Academie waarmee jij jezelf inhoudelijk en op het gebied van soft skills verder ontwikkelt;
  • Externe trainingen en opleidingen om je inkoopexpertise naar een (nog) hoger niveau te tillen;
  • Enthousiaste, fijne en gemotiveerde collega's, die hun kennis graag met jou willen delen;
  • Een uitstekend pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. bedrijfsauto, smartphone, laptop en bedrijfsfitness.

Vereisten

Wij zoeken een nieuwe collega die zich herkent in de competenties: communicatief, analytisch, oplossingsgericht, flexibel, samenwerken, accuraat, organisatiesensitief en resultaatgericht.

 

En verder breng je mee:

  • Afgeronde HBO- of academische opleiding of afstuderend, bij voorkeur aangevuld met NEVI I (en II);
  • Ambities op inkoopgebied en de bereidheid om te investeren in kennis op het gebied van inkoop en (Europese) aanbestedingen;
  • Flexibel ingesteld wat betreft reis- en werktijden.

Herken jij jezelf in het hierboven omschreven profiel? 

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met LinkedIn of Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel of app je met Jeanine Ubink, via 06 4296 65 01.