Inkoop Adviseur

Omschrijving

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's met ervaring in inkoop voor ons team. Deze functie biedt ruimte voor ontwikkeling en groei binnen de organisatie. Wij bieden jou de mogelijkheid om meester te worden in het inkoopvak! Ben jij een inkoopprofessional die zelfstandig van A tot Z een inkooptraject succesvol kan doorlopen? En wil jij je nóg verder specialiseren in procurement? Solliciteer direct!  


De uitdaging:

Als Inkoop Adviseur bij Emeritor voer je projecten zelfstandig uit om de inkoopfunctie en de uitvoering van processen en procedures te verbeteren met uiteindelijk het doel om de inkoopfunctie binnen de klantorganisatie structureel naar een hoger volwassenheidsniveau te brengen. Aangezien je weet wat er speelt in jouw vakgebied en bij jouw klanten, weet je de vertaling te maken naar concrete oplossingen. Tevens kun je stakeholders op een juiste manier beïnvloeden. 

 

Hoe ziet een werkdag eruit?

Bij Emeritor werken betekent nooit een dag hetzelfde! Werk je aan een kwaliteitsanalyse, start je met een nieuw inkooptraject of inkoopverbeterprogramma? Of staat er vandaag een training op het programma van de Emeritor Academie? 

Je maakt deel uit van een hecht team van bevlogen professionals met passie voor het inkoopvak. Je werkt voor verschillende opdrachtgevers in het bedrijfsleven, binnen de zorg en/of bij publieke organisaties, net waar je interesse en ambitie ligt. Iedere dag pas je jouw kennis en ervaring op de juiste manier toe in een specifieke klantsituatie, en spar je over de complexere gevallen met je collega’s. 


De organisatie:

Emeritor is een inkoop dienstverlener met ongeveer 80 enthousiaste vakidioten met passie voor het inkoopvak. Wij bieden een sterk inhoudelijke werkomgeving met een grote diversiteit aan uitdagende opdrachten. Onze opdrachten liggen verspreid door het hele land waarbij Nieuwkoop onze thuishaven is. Hier ontmoet je je collega's en werk je aan interne projecten. In de praktijk ben je soms wel alleen aan het werk, maar zo voelt het niet. Collega’s zijn altijd bereid om je te helpen en mee te denken. Ben je op zoek naar een platte organisatie met een informele sfeer waar je je eigen ideeën kunt inbrengen en deze vaak ook zelf mag uitvoeren? En ben jij een doener en wil je niet alleen oplossingen bedenken voor klanten, maar deze ook echt doorvoeren in de praktijk? Dan past Emeritor zeker bij jou! 

 

Als een echte goede werkgever bieden we jou:

  • Een uitdagende functie binnen een sterk groeiende, innovatieve onderneming met een open bedrijfscultuur waar je je direct thuis voelt;
  • Uitdagend werk bij organisaties in de publieke sector, de zorg en/of het bedrijfsleven;
  • Interne meetings en trainingen bij de Emeritor Academie waarmee jij jezelf inhoudelijk en op het gebied van soft skills verder ontwikkelt;
  • Externe trainingen en opleidingen om je inkoopexpertise naar een (nog) hoger niveau te tillen;
  • Enthousiaste, fijne en gemotiveerde collega's, die hun kennis graag met jou willen delen;
  • Een uitstekend pakket primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. bedrijfsauto, smartphone, laptop en bedrijfsfitness.

Vereisten

Wij zoeken een nieuwe collega die zich herkent in de competenties: communicatief, analytisch, oplossingsgericht, flexibel, samenwerken, accuraat, organisatiesensitief, proactief en resultaatgericht.

 

En verder breng je mee:

  • Een afgeronde HBO- of academische opleiding (bij voorkeur aangevuld met Nevi 1 en/of Nevi 2);
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring op inkoopgebied;
  • Aantoonbare affiniteit met projectmanagement;
  • Flexibel ingesteld wat betreft reis- en werktijden.


Herken jij jezelf in het hierboven omschreven profiel?

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Je kunt je interesse ook makkelijk kenbaar maken door je aan te melden met LinkedIn of Indeed. Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of over de functie? Dan bel je met Lenneke van der Heijden, via 0172-52 52 52.