HR Stagiair

Omschrijving

De organisatie

Emeritor is een inkoop dienstverlener met ongeveer 70 collega's met passie voor het inkoopvak. Ben je op zoek naar een platte organisatie met een informele sfeer waar je je eigen ideeën kunt inbrengen en deze ook zelf mag uitvoeren? Dan past Emeritor zeker bij jou! 

Emeritor is gespecialiseerd in het structureel verbeteren en professionaliseren van de inkoopfunctie in zowel het bedrijfsleven als bij publieke instellingen. Wij doen dit met organisatiebrede inkoopverbeterprogramma's en specifieke inkoopprojecten.

  

De uitdaging

Wij zijn op zoek naar een HR Stagiair die 32-40 uur per week beschikbaar is voor een periode van vijf maanden of langer. Je krijgt alle facetten van het HR vakgebied mee in deze afwisselende functie.

Je draagt zorg voor de administratieve werkzaamheden die behoren bij instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers en zorgt ervoor dat de (digitale) personeels- en sollicitantendossiers op orde zijn. Je werkt actief mee aan de recruitment activiteiten om onze organisatie te versterken met ambitieuze professionals. Daarnaast help je mee met de organisatie van de trainingen van de Emeritor Academie en de personeelsevenementen. Je ondersteunt onze HR manager bij diverse HR projecten en waar nodig biedt je ondersteuning aan andere collega’s.

Het is van belang dat je snel kan schakelen tussen de verschillende werkzaamheden en duidelijk prioriteiten kan stellen. 

Vereisten

Wij zoeken een student die

  • Een meewerkstage als onderdeel van de opleiding dient te voltooien
  • HBO student HRM of een gekozen afstudeerrichting hierin
  • Goede communicatieve en administratieve vaardigheden
  • Pittig en pro actief 

Herken jij jezelf in het hierboven omschreven profiel?

Vertel ons waarom jij denkt dat wij bij elkaar passen en stuur ook meteen je cv mee. Voor meer informatie kan je bellen of appen met Lenneke van der Heijden (HR Manager) op telefoonnummer 06-44650063.